Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

НТКУ співпрацюватиме з телекомпанією Азербайджану

05 листопада, 00:00

Генеральний директор Національної телекомпанії Єгор Бенкендорф та голова ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану» Аріф Алишанов підписали угоду про співпрацю. Про це йдеться на офіційному сайті Першого Національного.

Згідно з угодою, обидві телекомпанії будуть здійснювати обмін документальними та хронікальними програмами, співпрацювати у створенні різнотематичної аудіо- та відеопродукції, а також у висвітленні міжнародних подій.

Окрім цього, угода передбачає навчання та стажування спеціалістів у НТКУ і ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану» на взаємнообмінній основі.

Як стверджує генеральний директор Національної телекомпанії Єгор Бенкендорф, підписання угоди про співпрацю з азербайджанською телекомпанією є важливою складовою розвитку НТКУ, оскільки Перший Національний послуговується досвідом зарубіжних партнерів, зокрема у висвітленні міжнародних подій.

Нагадаємо, що, окрім ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану», восени НТКУ також підписала меморандум про співпрацю з іранською телекомпанією.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати