Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ukraine Todау закриє телевізійне мовлення

Шкода, що важливу ініціативу іномовлення не підтримала держава
01 квітня, 12:49

Відсьогодні, з 1 квітня, телеканал іномовлення Ukraine Today припиняє ефірне мовлення та сконцентрує свої зусилля на підтримці та розвитку сайта. Про це «Дню» повідомили у прес-службі медіа-холдингу «1+1 медіа», до якого входить канал.

«Запуск каналу Ukraine Today мав соціальну складову. Ми розуміли необхідність підтримати державу в найважчий її період — агресії сусіда, особливо в умовах, коли не було державного каналу, який зміг би взяти на себе цю функцію. Сьогодні ми переконані, що канал виповнив свою місію. Розпочав роботу державний мовник, і зі свого боку ми готові йому допомагати і підтримувати», — прокоментував рішення припинити ефірне мовлення генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

«День» запитав генерального продюсера Ukraine Today Тетяну Пушнову, в якому форматі працюватиме сайт каналу далі.

«За період роботи над проектом ми дуже добре зрозуміли свою цільову аудиторію, її смаки та джерела отримання інформації. Для нас очевидно, що робота в Інтернеті наразі є пріоритетною та більш ефективною, саме там ми продовжимо роботу над існуючими проектами та будемо реалізовувати нові», — зауважила Тетяна Пушнова. — Інформаційний сайт Ukraine Today працюватиме не тільки як новинний майданчик, він буде наповнюватися експертними думками, різноманітними дискусіями, інтерв’ю та оцінками з усього світу. Інформація на сайті буде поповнюватися новинами про події не тільки в Україні, а й у Польщі, країнах Східної Європи та Балто-Чорноморського регіону. Цільова аудиторія сайта — це представники багатьох країн світу: США, Канади, України, країн Європи, Азії та Близького Сходу, і ця аудиторія не зміниться».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати