Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Аграрії підтримують прем’єра

I наголошують, що не заради портфелів
10 липня, 00:00

«Земля — народ — Україна». Із таким гаслом Народна Аграрна партія України «як самодостатня політична сила, що представляє інтереси аграрного сектора», збирається стати провідним гравцем на політичній арені держави. Про це на другому етапі позачергового шостого з’їзду партії заявив її голова, спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

296 делегатів із усіх регіонів України, а також запрошені — голова НДП Валерій Пустовойтенко, представник «правлячої партії» (за виразом В. Литвина) — Партії регіонів — Раїса Богатирьова, віце-прем’єр з питань АПК Іван Кириленко, міністр аграрної політики України Віктор Слаута, голова Аграрної партії Російської Федерації Володимир Плотніков — стали свідками першого етапу формування передвиборної платформи партії, окреслення її завдань та визначення перспектив її участі у майбутніх парламентських виборах 2006 року. Щодо жовтневих виборів президента, аграрії чітко визначились і будуть підтримувати діючого прем’єра Віктора Януковича. «З нашої точки зору, вибори повинні консолідувати націю, а не розсварити її. У свою чергу кандидати на посаду президента не повинні вибудовувати перспективи розвитку України лише до 31 жовтня 2004 р. Не можна допустити, щоби торжество одного з кандидатів обернулося поразкою для країни її громадян», — підкреслив голова НАПУ.

Як стало відомо журналістам, лідер НАПУ Володимир Литвин та лідер Партії регіонів, голова уряду і кандидат у президенти Віктор Янукович обговорили спільну угоду, яку мають намір підписати після доробки. За словами В.Литвина, його партію менш за все хвилює майбутнє представництво НАПУ в органах виконавчої влади — головне, мовляв, щоб основу угоди склали визначені партією пріоритети.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати