Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На вогневому рубежі

Луганські ліцеїсти в День пам’яті Героїв Крут вперше у своєму житті виконали стрільби з бойової зброї
31 січня, 11:10
ФОТО НАДАНО МОУ

Вихованці Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» зустріли 101-річницю подвигу Героїв Крут на вогневому рубежі, повідомляє прес-група ОТУ «Північ» Міноборони.

За організаційного сприяння командування та особового складу оперативно-тактичного угрупування «Північ», на одному з військових стрільбищ Луганщини ліцеїсти-першокурсники вперше у своєму житті виконували стрільби з бойової зброї. Також ліцеїсти ознайомились зі зразками стрілецької зброї, яку мають військовослужбовці в ООС. За словами ліцеїстів, те, що вони вперше вийшли на вогневий рубіж саме у день вшанування Героїв Крут є особливо знаменним. Адже багато з них на власному досвіді знають, що таке окупація та ворожі обстріли.

«Те, що молодь Луганщини свідомо обирає військову освіту і готова боронити рідну землю є запорукою нашої Перемоги і неодмінного звільнення усіх окупованих частин України. Луганські ліцеїсти чудово розуміють мотивацію своїх однолітків 1918 року, які стали на захист державності України», — зазначив директор ліцею полковник Валерій Ємбаков.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати