Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Говоріть про прогульників!

Виборці мають знати, як поводяться їхні обранці
24 червня, 14:19

Уже набридло слухати волання головуючого ВРУ: «Запросіть депутатів до зали». Але жодного разу головуючий не скаже, кого саме потрібно запрошувати до роботи, а хто взагалі з депутатів не ходить на роботу. Навіть коли зареєстровано 300 карточок (а де решта?), то не спроможні прийняти жодне рішення — немає наявних голосів. Так було при Литвині, коли 50 наявних у залі депутатів «кнопкодавили» і ухвалювали будь-яке рішення 270 голосами, так і тепер.

До виходу на пенсію у мене особисто заповнено дві трудові книжки, але жодного разу мене ніде і ніхто не запрошував на робоче місце, а за порушення звільняли.

Такий стан влаштовує депутатів-прогульників, крутіїв, злодіїв, брехунів, обманщиків виборців, але не влаштовує нас, народ своєї держави. Народ має право знати їхні прізвища, щоб робити висновки. Тому прошу в кожному випуску новин по радіо та в газетах, що передплачую, називати прізвища депутатів-прогульників або тих, хто шахрує, та тих, хто за наші гроші ходить на роботу, коли йому заманеться. Це потрібно нам, виборцям, знати для майбутніх виборів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати