Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Лист у номер

Я не згодна з тими, хто співчуває Л. Кучмі
27 травня, 00:00

Доброго дня, вельмишановна редакціє!

Давно збираюся написати вам, та все вічні сільські турботи відволікають.

2008 року у вранішньому огляді друкованих видань інколи звучали теми з публікацій газети «День». Мені ці теми були цікавими. І з 2009 р. я стала оформляти передплату на вашу (а тепер і мою) газету. Я не перераховуватиму авторів, яких я читаю в першу чергу. Судячи з відгуків, я не самотня в своїх симпатіях. Скажу також, що я безмежно вдячна вам за те, що ви є, що ви саме так працюєте. А за себе рада, що «знайшла» вас.

А змусила мене написати вам моя категорична незгода з тими, хто жаліє, співчуває екс-президенту Л. Кучмі. Я обурена, чому кримінальну справу проти Кучми порушили за однією статтею. Та цих статей має бути не менше десятка. І якщо в справі про вбивство журналіста Г. Гонгадзе Кучма може сказати, що він не давав наказу вбивати його, то стосовно інших справ він такого сказати не може. І одна з них, я не пам’ятаю точної назви його указу, щось приблизно: «Прискорене реформування колгоспів». Що, він не розумів, що прирікає його на вимирання? Та на його совісті (якщо вона в нього є) сотні, якщо не тисячі занапащених життів. Президент якої країни може сказати про свою країну й свій народ таке: «Україна — це якийсь відстійник пенсіонерів. Який же бюджет це витримає?» А сам не відмовився від того утримання, яке його політичний «синок» йому відвалив.

Присягаються на Біблії робити одне, а роблять все навпаки. Воістину, як писав російський поет М. Некрасов: «Не страхають тебе громи небесні, а земні ти тримаєш в руках»...

Прошу вибачення, що відволікаю вас від справ. Хоч вам висловилася, адже більше ніхто не почує. Ще раз пробачте. 

Із повагою, Раїса ЛОНЮГОВА,
Валківський район Харківської області
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати