Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

РЕЗОНАНС

21 липня, 00:00

«Сподіваюся на кращу долю»

Шановний Юрію Миколайовичу!

З великим задоволенням прочитав Ваш матеріал.

З найкращими побажаннями та сподіваннями на кращу долю!

В’ячеслав САНДУЛ, депутат Нікопольської міської ради трьох скликань (крiм діючої), пенсіонер, член «Зеленого світу» (Відгук на публікацію Юрія Щербака «Темний приплив», «День», №112, 12 липня 2006)

«Головне — Ющенко не хоче працювати Президентом»

Я повністю згоден з Андрієм Івановичем, інженером 55 років. Проте мені ще гірше, бо живу на Донбасі, краї, яким, як і раніше, керують кримінальні «пахани». А все інше від лукавого. Скоро вбивати почнуть при загадкових обставинах, а ми все будемо плакатися, що «не вийшло». Головне — Ющенко не хоче працювати Президентом.

Іван ЗАВИДОВСЬКИЙ (Відгук на публікацію Назарія Вівчарика, Ірини Кононенко, Катерини Гречановської, Олени Македонської «Я не можу зрозуміти нашого Президента», «День», №116, 18 липня 2006)

Загроза Україні

Згоден, що поправки до Конституції 2004 року приймали в цейтноті, висловлюючись шаховою мовою. А от уже у 1996 році, пане Березюк, приймали Основний Закон не спішно, а навпаки, затягнувши цей процес до непристойності. Радянської України не було вже понад чотири роки, а Конституція її була жива. Якраз зараз і переробляти Основний Закон! Країна ось- ось розлетиться на шматки, розбрід у всьому суспільстві, парламент недієздатний ось уже який місяць, а ви «щоб Основний Закон було прийнято Установчими зборами». Які збори? Ви самі собі назвіть сучасну державу, щоб народ голосував таким чином — від сходу до заходу («з заїздом» на південь) прямо протилежно! І у 2004 році, і нині. Електорат країни де-факто розділено на дві половини територіально, а не соціально- політично тощо. Це ж загроза існування України в нинішньому вигляді, а ви говорите про нову Конституцію.

Віктор СЕРЬОГІН (Відгук на публікацію Олега Березюка «Переформатування», «День», №116, 18 липня 2006)

«Невже можна нехтувати правами українців?»

Надзвичайно життєва ситуація! Сам у таку потрапляв. Цілковита правда. Мене просто вражає некомпетентність співробітників МВД. Невже не можна роз’яснити права громадянину! Що стосується законодавчої бази, то в даному питанні існують суттєві прогалини! Сьогодні, коли економіка України інтегрує до ЄС, зближається законодавча база України з європейським законодавством, такі неточності недопустимі. Якщо це визнають співробітники МВД, то чому ж не створюється проект закону та не подається до Верховної Ради України? Невже можна нехтувати правами громадянина України?

Євген МАЧОК (Відгук на публікацію Анастасії Бабінець «За людяність — у тюрму?», «День», №115, 15 липня 2006)

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати