Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ялинку – не на смітник!

У Києві сьогодні відкриють 10 пунктів збору новорічних дерев
12 січня, 12:32
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

«Свої ялинки, сосни, смереки містяни зможуть залишити у спеціальних пунктах збору, які КО «Київзеленбуд» організовує уже третій рік поспіль. Зібрані хвойні символи свята перероблять на тріску в спеціальному тріскоподрібнювачу і навесні використають для мульчування (захисту ґрунту від пересихання і перегріву) лунок вічнозелених рослин», — повідомив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний, ідеться на сайті kievzelenbud.com

У «Київзеленбуді» зазначили, що минулого року пункти на базі районних підприємств прийняли від населення понад 5 тисяч ялинок на утилізацію.

Адреси пунктів, де можна здати ялинки (виробничі бази комунального підприємства з утримання зелених насаджень): вулиця Тростянецька, 58А; проспект Визволителів, 6; вулиця Електротехнічна, 26; проспект Степана Бандери, 26А; вулиця Дмитрівська, 16А (Подільський район); Залізничне шосе, 61; провулок Герцена, 6; проспект Голосіївський, 87 Г; вулиця Новопольова, 95; вулиця Бетховена, 8. Пункти збору працюватимуть до 1 лютого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати