Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чи помститься «Динамо»?

Сьогодні пройдуть матчі 3-го туру групової стадії Ліги Європи
19 жовтня, 10:01
ФОТО РЕЙТЕР

У 3-му турі Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» у вівторок, 17 жовтня, здобув важливу гостьову перемогу над голландським «Фейєноордом». «Гірники» пропустили першими — гол від Стівена Бергхейса у ворота Андрія П’ятова залетів вже на 8-й хвилині матчу. Але «Шахтар» швидко відігрався. На 24-й хвилині забив Бернард, який по перерві оформив дубль та приніс донеччанам перемогу 2:1. Цікаво, що команда Пауло Фонсеки догравала матч у меншості після того, як на 75-й хвилині за повторне попередження було вилучено Ярослава Ракицького. Наразі «Шахтар» має 6 залікових очок. У іншому матчі групи F англійський «Манчестер Сіті» переміг італійський «Наполі» (2:1) та з 9 очками зберіг лідерство.

А вже сьогодні, 19 жовтня, на НСК «Олімпійський» київське «Динамо» у рамках 3-го туру групового раунду Ліги Європи зустрінеться з добре відомим вболівальникам швейцарським клубом «Янг Бойз». Це саме той клуб, який вибив «Динамо» з кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що в першому матчі «динамівці» удома перемогли з рахунком 3:1, але в повторному поєдинку «Янг Бойз» обіграли киян 2:0, вибивши їх з турніру за рахунок забитого на виїзді голу. Чи вдасться киянам помститися — побачимо вже сьогодні. На думку букмекерів столичні футболісти є фаворитами майбутнього протистояння. Коефіцієнт на успіх гостей становить 4.70, тоді як котирування на тріумф підопічних Олександра Хацкевича рівні 1.69. Нічия у грі оцінюється показником 4.00.

Ще один український клуб луганська «Зоря» у рамках 3-го туру групової стадії Ліги Європи сьогодні у Львові зустрінеться з аутсайдером групи J німецькою «Гертою».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати