Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» на Дніпрових хвилях

13 серпня, 11:54
СВІТЛАНА ТЕЛІЧЕНКО СТАЛА ЩАСЛИВОЮ ВОЛОДАРКОЮ РІЧНОЇ ПІДПИСКИ НА «МАРШРУТ №1» ТА ФОТОАЛЬБОМУ ВІД «Дня»!

У неділю, 10 серпня, відбувся п’ятий фінальний етап кубка Київського гоночного яхт-клубу серед непрофесіоналів. Газета «День» та Kiev Racing Yacht Club провели спільну акцію. На урочистій церемонії нагородження було розіграно подарунок від «Дня» серед учасників гонки — річна передплата на «Маршрут №1» та фотоальбом!

Перший етап гонки стартував ще у травні, і протягом літа 10 екіпажів виборювали право на перехідний срібний кубок ХІХ століття.

Погода щоразу вносила свої корективи, так перший гоночний день запам’ятався шквалами з грозою, а другий — спекою та штилем. Незважаючи на примхи природи, перегони вийшли цікаві і динамічні! І, як результат, перемогу здобув екіпаж Геннадія Курбатова.

Головним ініціатором проведення перегонів став партнер «Дня» — Київський гоночний яхт-клуб (Kiev Racing Yacht Club).

«Kiev Racing Yacht Club було створено 2012 року та орієнтувався на корпоративних клієнтів — тімбілдінг. Коли ж серед них почали з’являтися люди, що хотіли би більш детально та професійно вивчати яхтинг для себе, було відкрито школу. Багато хто з випускників почали проявляти ініціативу, щодо проведення внутрішньоклубних змагань!

Такі турніри, це чудовий спосіб популяризувати яхтинг серед тих, хто не має яхти, але хотів би цим займатися на більш високому рівні. Крім цього, яхтинг може стати чудовою альтернативою заняттям фітнесом. Річний абонемент у клубі коштує так само, як і у будь-якому столичному залі», — розповів «Дню» командор клубу Родіон ЛУКА, український яхтсмен, заслужений майстер спорту, призер Олімпійських ігор.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати