Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Iгри — під охороною

31 січня, 00:00

Італійські спецслужби готові запобігти будь-якому терористичному акту, потенційно пов'язаному зі стартом зимових Олімпійських ігор, що відбудеться 10 лютого в Турині. Про це повідомив один із високопоставлених чиновників міністерства оборони країни. Для правоохоронних органів ситуація ускладнюється тим, що 11 лютого офіційно стартує передвиборна кампанія до національного парламенту.

«На сьогодні ми не маємо інформації про жодні загрози з боку терористів, але досвід показує, що проведення кількох важливих суспільно-політичних заходів протягом одного часу приховує в собі небезпеку, оскільки привертає увагу злочинців. Тому в цей період часу представники всіх служб правопорядку повинні бути особливо пильні», — цитує Reuters представника міністерства.

Зазначається, що Італія є союзником США з дій в Іраку, тому під час Ігор вона може стати привабливою мішенню для радикальних ісламістських угруповань. Також на спеціально скликаній прес-конференції було сказано, що представники охорони олімпійських делегацій не зможуть мати власної зброї, передає lenta.ru.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати