Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Софі Лорен розкрила таємницю своєї молодості

21 вересня, 00:00
СОФІ ЛОРЕН ІЗ ДРУГОМ І УЛЮБЛЕНИМ ДИЗАЙНЕРОМ ДЖОРДЖІО АРМАНІ

Сім правил, яких кінодіва дотримується для підтримки своєї привабливості та краси, вона розповіла німецькому виданню Neue Revue. Зі слів Лорен, щодня вона лягає спати о 21:00, не вживає алкоголю, не їсть печених баклажанів. Щоранку по 20 хвилин актриса займається гімнастикою. Як засоби із догляду за обличчям використовує трояндову воду і крем, багатий на вітамін А, а волосся вважає за краще мити дитячим шампунем. Крім того, в 50 років вона кинула курити, повідомляє РІА «Новости». «І останній, основний секрет моєї краси — це любов», — підсумувала Лорен.

Крім того, як було відомо раніше, Софі Лорен для підтримки форми регулярно вживає ананаси. В основі «ананасових» дієт для схуднення лежить дія ферменту бромелайна. На думку італійських дієтологів, при регулярному вживанні бромелайна в їжу в поєднанні зі збалансованими фізичними навантаженнями зайві кілограми тануть на очах і жирові відкладення розсмоктуються. За запевненням Софі Лорен, бромелайн, що міститься в ананасі, — панацея від повноти та старіння, повідомляє NEWSru com.

Учора Софі Лорен виповнилося 70 років. Зі своїм чоловіком, знаменитим продюсером Карло Понті, вона перебуває в шлюбі 47 років.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати