Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Для кожної громади загиблий – це герой

На Київщині попрощалися із двома захисниками України
25 березня, 12:48
Олександр Анатолійович ШЕЛИФІСТ

Росія завдає нам втрат по всіх фронтах. Часто кажуть, що війна відбирає у нас найкращих. Мабуть, у цьому є доля правди. Бо кожна новина про прощання із загиблими захисниками має багато епітетів, співчуття, звеличення. Для кожної громади загиблий – це власний герой, який ціною власного життя дав можливість нам жити і виживати.

Цього тижня Миронівщина (Київська область) попрощалася із двома своїми героями – Олександром Шелифістом, та Антоном Козубенком. Про це повідомляє Миронівська міська рада.

Олександр Анатолійович ШЕЛИФІСТ народився 26 вересня 1981 року в селі Кип’ячка. Брав участь в антитерористичній операції у 2016-2017 роках. З моменту наступу російських окупантів звернувся у військкомат, був мобілізованим до лав ЗСУ і направлений в місця бойових дій. 20 березня загинув, виконуючи свій громадянський обов’язок.

Антон Васильович КОЗУБЕНКО народився 23 листопада 1994 року в місті Миронівка. Добровольцем пішов боротися проти російських окупантів від самого початку їхнього вторгнення. Поліг при виконанні бойового завдання 20 березня.

Миронівчани, та й уся Україна, висловлюють глибокі співчуття рідним. Пам'ять про вас – нетлінна!

Спочивайте з миром, Герої! Вічна Слава Вам у віках!

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати