Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львів'янин каратист Станіслав Горуна продає олімпійську медаль, щоби допомогти ЗСУ

01 квітня, 10:49

Бронзовий призер Олімпіади-2020 у Токіо вирішив виставити нагороду на аукціон, щоби підтримати українське військо.

«Для мене велика честь бути володарем історичної медалі – бронзи Олімпійських ігор у Токіо-2020, – зазначає на своїй ФБ-сторінці Станіслав Горуна. – Карате тільки раз входило до програми Олімпіади, і я той везунчик, котрий пройшов усі роки кваліфікації, отримав ліцензію, на яку претендували сотні найкращих каратистів планети.

А я був хлопцем з українським прапором на кімоно, який піднявся на п’єдестал у Токіо. Це було мрією мого життя, і вона здійснилася.

Тепер моя мрія – вигнати ворога з моєї України. Це єдина мрія для кожного українця зараз. І я хочу, щоби ця мрія здійснилася якнайшвидше. Вирішив продати свою медаль на аукціоні, щоби ще більше підтримати свою армію.

Людина, яка купить медаль, отримає не тільки найголовнішу медаль за 19 років моєї спортивної кар’єри, а й величезне дякую особисто від мене. Як і від усього українського народу.
Аукціон триватиме до 6 квітня».

Стартова ціна медалі – 10000 доларів США.

Спортсмен передав її для благодійної серії аукціонів World Sports For Ukraine.

Довідково:

Станіслав Горуна – заслужений майстер спорту України. Тренується у Львівській школі вищої спортивної майстерності та представляє Збройні Сили України. За фахом – юрист, навчався у Львівському національному університету ім. Івана Франка.

Володар 200 нагород, котрі здобув за майже два десятки років спортивної кар’єри. Олімпійську бронзу вважає найціннішою зі всіх своїх нагород.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів
Фото з ФБ-сторінки Станіслава ГОРУНИ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати