Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська спортсменка стала другою ракеткою світу серед юніорів

01 листопада, 14:27
Фото: ukrinform.ua

Українська тенісистка Марта Костюк зайняла другу сходинку в юніорському рейтингу Міжнародної федерації тенісу (ITF).  Про це повідомляється на сайті організації.

Українка поліпшила позицію завдяки перемозі на Підсумковому "Мастерсі" в китайському Ченду. На першому місці - американка Уїтні Осуігве, яка є чемпіонкою юніорського "Ролан Гаррос".

Як повідомляє "Великий теніс України", раніше представницям України вдалося завершити рік в топ-10 юніорського рейтингу ITF всього чотири рази: - 2004 рік: Катерина Бондаренко - друге місце; - 2006 рік: Христина Антонійчук - шосте місце; - 2010 рік: Еліна Світоліна - друге місце; - 2016 рік: Даяна Ястремська - восьме місце.

Для того, щоб обігнати представницю США і стати першою українкою, яка завершила рік на верхньому рядку рейтингу, Костюк необхідно дійти мінімум до фіналу одного з турнірів вищої категорії в Мексиці (Abierto Juvenil Mexicano) або США (Orange Bowl), або ж виграти титул на турнірі першої категорії в Мексиці (Yucatan Cup) або США (Eddie Herr).

Наголошується, що Марта відсутня в заявочних списках всіх вищевказаних змагань, на відміну від Уїтні, яка заявила про участь в обох випадках.

Нагадаємо, гімнаст Ігор Радівілов визнаний найкращим спортсменом жовтня в Україні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати