Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Телеканал "Інтер" відсвяткує 20-річний ювілей разом з глядачами

20 жовтня, 12:21
Фото: inter.ua

Сьогодні – день народження "Інтера". І телеканал запрошує всіх своїх глядачів відсвяткувати 20-річний ювілей разом з ток-шоу "Стосується кожного", повідомляє прес-служба.

20 жовтня 1996 року в ефір вийшов новий український телеканал "Інтер", який за 20 наступних років зміг завоювати довіру і любов багатомільйонної аудиторії. 20 років – це 153 тисячі годин ефіру, кілька тисяч телепередач, мільйони телеглядачів не тільки в Україні, але і ще в 37 країнах світу.

"Ми пишаємося тим, що багато проектів телеканалу вийшли за межі ефіру і допомагають змінювати життя людей на краще, – каже ведучий програми "Стосується кожного" Андрій Данилевич. – "Інтер" – телебачення, яке стало нашим життям і життям наших телеглядачів. Ми знаємо, що життя будь-якої людини можна змінити, якщо вона стосується кожного. І що 20 років – це тільки початок".

Не випадково саме студія проекту "Стосується кожного" стане головним святковим майданчиком, на якій 20 жовтня в 18:00 зберуться провідні, керівництво телеканалу і зіркові друзі програми: Володимир і Віталій Кличко, Ірина Білик, Наталя Могилевська, Ольга Сумська, Ольга Полякова, Віталій Козловський, Alyosha, Міла Нітіч, Злата Огнєвич, гурт "Авіатор", Наталя Гордієнко та Аліна Шатернікова – всі ті, хто активно бере участь в житті телеканалу і кого любить глядач. А також ті, чиї життя змінилися завдяки "Інтеру": український "Нік Вуйчич" Павло Мишев, героїня програми "Змарніла краса" Вікторія Чикаленко та учасники програми "Щастя" з пробірки" Олена і Олег Ярі, Павло і Юлія Финашкины, Інна та Анатолій Кульчицкие, які завдяки унікальному проекту "Інтера" змогли стати щасливими батьками.

"У залі немає жодної випадкової людини, – підкреслює керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. – Навіть якщо чиєсь обличчя здасться глядачеві менш знайомим, ніж обличчя ведучих або популярних артистів, – це все одно дуже важлива людина для наших проектів, для "Інтера" і, в кінцевому підсумку, для глядача. За 20 років багато чого зроблено. Звісно, якщо брати взагалі історію телебачення, 20 років – це не так вже й багато. Це тільки перший етап, перша висота, яку, я думаю, "Інтер" дуже успішно взяв. Але ми сьогодні хочемо говорити не тільки про минуле, про наші проекти, які глядачі добре пам'ятають і знають. Ми говоритимемо про майбутнє: які нові проекти можуть з'явитися на "Інтері" і чого чекає від нього країна. Ось це, напевно, найважливіше. Хотілося б почути від героїв нашої студії, яким вони бачать "Інтер" цього року, наступного року, в найближчій перспективі? Що ми можемо дати глядачеві? Якщо хтось думає, що сценарій зверстано і все прописано, то це не так. Ми знаємо, про що ми плануємо говорити, але що говоритимуть наші гості – не знає ніхто".

Багато знакових і важливих проектів телеканалу присвячено нашій історії і тим, хто пройшов Велику Вітчизняну війну і здобув довгоочікувану Перемогу. Це і великі концерти до 9 травня, і випуск унікальної книги-фотоальбому "Люди Перемоги", і відкриття пам'ятника ветеранам, і... просто турбота про них поза телевізійним ефіром. Постійні ведучі концертів до Дня Перемоги Андрій Доманський та Анастасія Даугуле розповіли про те, що для них означають ці проекти. Чому в сім'ї Доманського в день народження сина Василя перший тост завжди звучить "За Перемогу!", і як відомий телеведучий вирішив розшукати могилу діда, який загинув на війні. "Це – наша спільна пам'ять, наша історія, яку важливо зберігати для майбутніх поколінь. Без цього ми припиняємо бути самими собою", – говорить головний редактор телеканалу "Інтер" Антон Нікітін.

Разом з українськими спорсменами "Інтер" вчився витримувати найтяжчі поєдинки і йти тільки вперед, до нових вершин і досягнень. Не дивно, що привітати іменинника в цей святковий день прийдуть одні з найбільш відомих українських спортсменів – Віталій і Володимир Кличко. "Дуже важливо популяризувати спорт, мати орієнтири, кумирів, яким молодь хотіла б наслідувати, – переконаний Віталій Кличко. – Величезне спасибі телеканалу "Інтер" за те, що тут йдуть трансляції боїв, за те, що тут підтримується спорт. Добре, коли є до чого прагнути. Дивіться, мрійте. Якщо є мрія, немає нічого неможливого. Сподіваюся, що "Інтер" за традицією багато років буде продовжувати транслювати поєдинки, виховуючи нові покоління чемпіонів. Спасибі "Інтеру" за те, що тут є ця важлива соціальна складова".

Багато зірок української естради вперше з'явилися на телебаченні саме в ефірі телеканалу "Інтер": Віталій Козловський, Міла Нітіч, Олександр Воєвуцький, Наталія Валевська.

Наталія Могилевська згадає програму "Шанс" і свого співведучого Кузьму, з якими вона вела цей проект. Не менш зворушливі спогади – у ведучих "Жди меня. Україна" Жанни Тихонової та Анатолія Бондаренко: про складні і радісні миті своєї важливої і потрібної роботи по з'єднанню розірваних часом і відстанями доль.

Глядачів чекає ще чимало сюрпризів! Наприклад, в студії програми "Стосується кожного" вперше з'явиться мама відомого телеведучого Андрія Доманського Альбіна Павлівна Доманська. Про що буде її розпитувати Андрій Данілевич? І хто реалізував заповітну мрію ведучою програм "Орел і решка", "Навколо М" Лесі Никитюк? Як Ірина Юсупова, телеведуча "Ранку з "Інтером" виконувала в повітрі "мертву петлю" заради красивої картинки в проекті "Подорожі в часі". І навіщо ведучий "Великого боксу" Роман Кадємін мало не напросився на спаринг з одним з братів Кличків.

"Наших проектів та "Інтера" не було б без наших глядачів, – каже Андрій Данілевич. – Разом з вами ми переживаємо події у світі і країні. Наші глядачі – найбільш чуйні, найбільш уважні і вдячні. Це – наше спільне свято!"

Дивіться святковий випуск "Стосується кожного", присвячений 20-річному ювілею телеканалу "Інтер", 20 жовтня в 18:00.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати