Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СБУ затримала агента рф, який коригував ракетні удари по Яворівському полігону на Львівщині

29 червня, 13:47
Фото ssu.gov.ua

Контррозвідники української спецслужби встановили: інформацію ворогові передавав колишній працівник КДБ. Про це ідеться на ФБ-сторінці Служби безпеки України.

У повідомленні зазначено, що точні локації з позначками на карті в агент рф надсилав куратору через спеціально прихований чат у Телеграм-каналі.

Згідно з публікацією на Інтернет-порталі «Західнет», цьому зрадникові і вбивці – 71 рік і він – львів’янин. Варто нагадати, що внаслідок ракетних обстрілів по Яворівському військовому полігону 13 березня загинули понад 50 військовослужбовців, ще майже 150 отримали поранення.

Наразі агенту рф повідомлено про підозру за ч. 1. ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Додатково контррозвідники СБУ досліджують факт, що цей чоловік міг передавати інформацію щодо дислокації іноземного легіону на території військового полігону.

У повідомленні СБУ також ідеться про те, що заходи з припинення злочинної діяльності здійснювали контррозвідники та слідчі СБУ Львівщини за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати