Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Сторожова застава»

На каналі «1+1» розкажуть про перше українське фентезі, що невдовзі вийде в широкий кінопрокат
06 жовтня, 13:06
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Уночі з 8 на 9 жовтня о 01.20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про перше українське фентезі «Сторожова застава» в розмові з режисером-дебютантом Юрієм Ковальовим.

Довгоочікуваний український фентезійний фільм, знятий за книжкою дитячого письменника Володимира Рутківського, нарешті впритул наблизився до глядачів.

За сюжетом підліток Вітько випадково переноситься з ХХІ століття на тисячу років назад через таємничий часовий портал. Ясна річ, на нього чекає небезпечна подорож, сповнена смертельних випробувань та чорної магії. Але на шляху зустрінуться також і нові друзі, а це справжні богатирі та, можливо, навіть перше кохання. Вітько опиняється в епіцентрі фантастичних подій, вступає в битву з міфічними істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

Також у «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кіно-театральні новинки. Зокрема, це фільм українця Сергія Лозниці «Лагідна», створений у ко-продукції з низкою європейських країн. У ньому йдеться про незбувну макабричність російської дійсності. А ще — британська драма «Леді Макбет», американська драма «Вотерґейт: Падіння білого Дому» й біографічна кримінальна комедія «Барі Сіл: Король контрабанди», з Томом Крузом у головній ролі.

Йтиметься і про 23-й фестиваль «Нове німецьке кіно», що стартує в низці українських міст 12 жовтня. А насамкінець — телеесеї про американських акторів Сиґурні Вівер, Мета Деймона й Джоан К’юсак.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати