Перейти к основному содержанию
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Не ідилічна картина

У Чехії зафіксували зростання кількості нових заражень коронавірусом
07 августа, 11:24

У Чехії 4 серпня зафіксували найбільше з кінця червня зростання кількості нових заражень корона вірусом, повідомляє Укрінформ з посиланням на портал Ceske Noviny. Так, чеські лабораторії підтвердили 290 нових випадків інфекції. Досі найбільше добове зростання фіксували 28 червня, коли коронавірус виявили у 305 людей. Зазначається, що протягом останніх 5 днів кількість нових випадків заражень зросла на тисячу, що можна порівняти з весняними днями, коли в країні діяв надзвичайний стан.

Загалом у Чехії з початку спалаху на початку березня коронавірус виявили у 17 529 осіб. Станом на 6 серпня хворіє 5 232 людини. Найбільше постраждали жителі міста Фрідек-Містек на сході країни. Загалом у Чехії померли 388 пацієнтів з коронавірусною хворобою, вилікувалися 11 909 осіб, що становить 67,9% від загальної кількості інфікованих. Нагадаємо, більшість карантинних обмежень у країні скасували наприкінці травня.

На фото: білі лелеки в гнізді в містечку Цвіков на півночі Чехії, неподалік кордону з Німеччиною та Польщею. Тут, на щастя, немає жодного померлого від коронавірусної хвороби з початку пандемії.

Delimiter 468x90 ad place

Подписывайтесь на свежие новости:

Газета "День"
читать