Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бери від погоди все!

Рясні дощі та снігопади накрили чимало європейських країн
09 лютого, 09:08

Складна погода в Європі, починаючи від повені у Франції і закінчуючи сильним снігом у Німеччині, спричинила зриви та пошкодження, але також і чудові фони, на які можна дивитись або насолоджуватися активним відпочинком, ідеться в огляді www.independent.co.uk. Повеневіі води спустошили багато виноградників і садів на південному заході Франції, тоді як річка Сена п’ять днів поспіль виходила з берегів у Парижі. У Британії на найближчі дні прогнозували сильний сніг, який може завдати шкоди південно-східній Англії, оскільки сильні холодні вітри охоплюють більшу частину країни. Так само снігова буря та сильний вітер змінили щоденний ритм життя на півночі та заході Німеччини — залізниця скачувала чимало рейсів, сталися вже сотні аварій транспортних засобів.

Але шторми також принесли мальовничі сцени, нагадує видання: люди насолоджувались краєвидом, коли пісок Сахари забарвив сніг поблизу Альтенберга, у Німеччині; один чоловік використав дошку для серфінгу, щоб кататися на санях  засніженим пагорбом у Національному заповіднику Вай поблизу міста Ешфорд на півдні Англії. А інший, на фото, за допомогою автівки, що його тягла, покатався на вейкборді затопленими луками у Ніддерау поблизу Франкфурта, Німеччина.

Сніги та, мороз панують цими днями і в Україні: у Києві в понеділок заборонили в’їзд вантажного транспорту, а Укрзалізниця, з огляду на погіршення погодних умов, щоб забезпечити безперервність руху, підготувалася до роботи в посиленому режимі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати