Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гідні послідовники «великого комбінатора» з'явились у Луганську

06 березня, 00:00

Оцінюючи свої послуги, фірма просить за доставку товару заплатити тридцять гривень. Городяни були здивовані несподіваною щедрістю А.Ягоферова, відомого своєю бережливістю щодо бюджетних коштів. Тому уточнили цей факт. Він, природно, не підтвердився.

Методи торгівлі міфічної «канадської» фірми вже привернули увагу правоохоронних органів. Не так давно «канадські хлопчики» провели чергову «акцію», використовуючи численних абонентів луганського кабельного телебачення (ЛКТ). Пославшись на те, що телебачення готується до святкування свого 20-річного ювілею (в той час, як ЛКТ виповнилося тільки вісім років), вони пропонували товар, пояснюючи, що виручені суми становитимуть призовий фонд. Багато хто попався на цю вудку... Хлопчики, на подив, пробивні. Їх можна побачити навіть у тих установах, де вхід тільки за службовими перепустками.

Останнім «винаходом» «канадської» фірми стала реалізація товарів, приурочена до свята 8 Березня. Пропонуючи в подарунок кухонний ніж і манікюрний набір, продавці умовляють придбати таку потрібну річ, як сигнальний ліхтар на випадок якихось непередбачених ситуацій. Однак після того, як кореспондент «Дня» ознайомила одного із продавців з усією інформацією, що є в неї стосовно його «канадської» фірми, хлопчик ретирувався... перелякано.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати