Ударимо зажерливістю по кислотно-лужному балансу!
Салат «Новорічний». Охолоджене шампанське очистити від скла і натерти на тертушці. Дрібно порізати в салат чорний кав'яр. Можна ще додати одну-дві столових ложки.
Раки варені. Напередодні гарненько напоїти раків і всю ніч не давати спати. До приходу гостей раки будуть варені.
Ковбаса по-чоловічому. Взяти спортивну газету, розстелити на столі. Ковбасу нарізати товстими нерівними куснями, упустити на підлогу, виваляти в пилюці, обдмухати перегаром і вмістити на газетний аркуш. Готову КОВБАСУ красиво розкласти при поділі, вгорі прикрасити міцним напоєм, огірком, цибулиною.
Борщ по-узбецьки. Готується так само, як і по-українськи, але поїдається сидячи навпочіпки із загальної каструлі, двома-трьома руками.
Страва «Летять качки». Подається на стіл окремо. На запитання гості: «А що, окрім хліба, нічого немає?» потрібно відповідати: «Чому ж! Ось ще мило є!«
Смажена слива по-київськи. Взяти зелену сливу на кісточці, виваляти в борошні та яйцях. Подавати чоловікам замість м'яса, а то грошей вони дулю приносять, а їм м'яса подавай!
Суп з котом. Готується як звичайний суп. «Родзинка» цієї страви полягає в тому, щоб не розповідати гостям до кінця пригощання, з кого зварено суп. Про це гості повинні дізнатися ПОТІМ!...
Для приготування м'ясного асорті, боярських щiв, лангету з цвітною капустою, полуничного морозива і склянки мінеральної води візьміть з гаманця 200—300 тисяч карбованців і відправляйтеся в ресторан «Історія» на 2-3 години.
Випуск газети №:
№244, (1999)Рубрика
Суспільство