Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коротко / ПЛАНЕТА

09 листопада, 00:00

Новий поворот у «справі Поупа»

До Мосміськсуду, який розглядає справу американця Едмонда Поупа, звинуваченого в шпигунстві, прийшов лист від Анатолія Бабкіна — головного свідка звинувачення. Адвокат Поупа Павло Астахов заявив, що професор МДТУ імені Баумана відмовився від раніше даного свідчення. У ході попереднього слідства професор Бабкін підтверджував, що передавав Поупу таємні матеріали.

Венесуела почала полювання на Шакала

Венесуела може зажадати у Франції видачі відомого міжнародного злочинця Карлоса на прізвисько Шакал. У ході недавнього розслідування, проведеного венесуельцями, з’ясувалося, що 70-літній уродженець Венесуели, Ілліч Рамірес Санчес, арештований 1994 року в Судані, був незаконно перевезений до Франції 1997 року, де він був засуджений за вбивство двох французьких секретних агентів та інформатора 1975 року. Міністерство закордонних справ Венесуели вважає, що Франція порушила міжнародне законодавство, «викравши» Карлоса.

Canon і Ericsson підписали договір про співпрацю

Група компаній Canon підписала договір з компанією Ericsson про стратегічну співпрацю в галузі управління і передачі цифрових зображень з цифрових камер на пристрої сотового зв’язку. Результатом спільних зусиль стане впровадження нових технологій в галузі цифрових зображень. Група Canon об’єднує більше 300 компаній, товарообіг яких в 1999 р. перевищив $25 млрд.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати