Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Королівська родина постійно поруч з лікарями

Принц Чарльз відвідав лікарню названу на свою честь
16 липня, 20:17

Британський принц Чарльз зустрічається із співробітниками лікарні імені «Принца Чарльза», які перебувають на передовій під час кризи коронавірусної хвороби (COVID-19) у Мертірі Тифіділ

Принц Уельський здійснив свій перший офіційний візит до Уельсу з моменту карантину, щоб дізнатись, як нація, у першу чергу лікарі, працюють у надскладних умовах.

Спадкоємець престолу переховір на COVID-19 у березні і певний час страждав від втрати смаку та запаху, і коли його запитали про хворобу, то він також зазначив, що страждав на пневмонію в минулому.

Знайшовши притулок від зливи під парасолькою, принц поспілкувався з персоналом на внутрішній парковці в лікарні принца Чарльза в Мертірі-Тифіділі, яку він відкрив у 1978 році.

У лікарні принца Чарльз зустрічається з працівниками, які були на передовій під час нинішньої кризи, щоб подякувати їм за їх нелегку працю та відданість.

Лікарня піклується про 450 000 людей, які проживають на місцях у Бридженді, Мертірір Тіфіділ та Ронда Сінон

Адель Гіттос, старший керівник управління охорони здоров’я міста, приймала візит, а потім розповіла про те, як співробітники боролися з пандемією:»»Це було надзвичайно важко».

«Всі завжди були професіоналами і готувались до професійності — вони займаються медициною, мають справу з життям та смертю, проте в цей час вони мали справу з невідомим, що було найважче для всього персоналу».

Директор з операцій в районі ради Мертір Кінон заявив, що досвід Covid-19 зміцнив лікарню, і деякі співробітники, в тому числі сама, заразилися вірусом.

«Було дуже цікаво, коли ми їздили навколо, ми говорили з респіраторним фізіотерапевтом і респіраторним консультантом, і принц чітко займався ними, як і з усім персоналом».

Клер Девіс, керівник відділення «Ковід», розповіла про вину, яку відчувала, переживаючи вірус: «Я взяла два тижні роботи, мене не госпіталізували, але вину бути адміністратором підопічного і не працювати на важкій роботі — що було справді, дуже важко».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати