Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Протеже» Скрипки та Руслани виступить у Вітебську

У Білорусі відкрився Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов’янський базар», який зібрав учасників із 30 країн
10 липня, 10:34
ВЕРОНІКА ДОРОШ — УКРАЇНСЬКА КОНКУРСАНТКА НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ВИКОНАВЦІВ ЕСТРАДНОЇ ПІСНІ «ВІТЕБСЬК-2014» / ФОТО НАДАНО ПРЕС-СЛУЖБОЮ КАНАЛУ «1+1»

«Фестиваль «Слов’янський базар у Вітебську» відбувається вже 23-й раз. Традиційно, найголовніше — наші міжнародні конкурси, які є основою фестивалю. Цього року вперше з’явився відбірковий етап у конкурсі виконавців естрадної пісні. Із 21 учасника конкурсу до фіналу вийдуть лише 15 співаків», — цитує директора «СБВ» Олександра Сидоренка офіційний сайт fest-sbv.by.

Україну на Міжнародному конкурсі виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2014» представить 19-річна киянка Вероніка Дорош. Вона є випускницею  музично-циркової академії за фахом «артист естради» (педагог з вокалу — Р. Голубєва). Дорош неодноразово брала участь у різних телепроектах та програмах. Нагадаємо, Вероніка — переможниця національних вокальних шоу «Караоке на Майдані» та «Інтуїція»; виконавиця однієї з головних ролей в українському дитячому мюзиклі «Кольорові сни Еколь»; брала участь у міжнародній благодійній акції «Від серця до серця». Торік у телешоу «Голос країни» співала в команді Олега Скрипки. Вона запам’яталася багатьом глядачам драйвовим виконання пісні «Файне місто Тернопіль» з репертуару «Братів Гадюкіних», потім стала переможницею «Битви хорів» у команді «Львів» Руслани Лижичко. А ось чи всміхнеться Фортуна талановитій та харизматичній Дорош у Білорусі, ми дізнаємося 14 липня, на закритті фестивалю у Вітебську.

До речі, цього року серед учасників «Слов’янського базару» в концертних програмах будуть виступати українські співаки: Ірина Білик, Олексій Матіас, Потап і Настя. Також у рамках фестивалю відбудуться вистави лялькових театрів, покази фільмів, зустрічі з кінематографістами, джазовий марафон і багато іншого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати