Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чи може захистити шовк?

Перевірила китайська дизайнерка у новій колекції масок та захисного одягу
05 червня, 12:15

Чжоу Лі, чий бренд моди Dejin нещодавно було продемонстровано на Тижні моди в Китаї, з лютого виготовляє вишиті шовкові маски, оснащені повітряними фільтрами високої специфікації N95, що забезпечує модницям дотримуватися захисних можливостей.

Прикрашені хитромудрими конструкціями орхідей, камелій та китайських символів удачі, стильні шовкові маски, створені дизайнеркою Чжоу Лі, стали бажанимм предметом гардеробу під час спалаху коронавірусу.

«Коли ситуація виявилася дуже серйозною, ми побачили, що багатьом людям потрібно міняти маски кожні чотири години», — сказала Чжоу, пояснивши, як вона придумала ідею для багаторазових масок, виготовлених з барвистого китайського шовку. Тепер, коли Китай та інші країни скасовують обмеження, Чжоу очікує, що маски стануть необхідністю в осяжному майбутньому. Вона вже почала пристосувати продукцію до літа, зробивши маски з тоншого шовку, що дозволяє краще пропускати повітря в теплу погоду.

Чжоу також розробляє особисті захисні костюми, у дизайні яких багато квітів. Ідея виникла після того, як її друзі попросили стильний верхній одяг, який слід використовувати під час подорожей.

Компанія може робити близько 600 масок на день і продає їх в Інтернеті за 118 юанів (16 доларів) за штуку. Чжоу планує продавати їх на ринок, запрошуючи інфлюенсерів демонструвати їх у прямих етерах на платформах електронної комерції та сподівається розширити продажі в Англії та Італії.

«Я сподіваюся, що люди можуть носити мої маски, які захищають їх, роблять їх красивими, приносять їм удачу і зберігають їх у безпеці», — каже дизайнерка.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати