Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Інтер» обіцяє блокбастери щотижня

04 грудня, 00:00

З приходом на «Інтер» нового генерального продюсера Юрія Мінзянова та нового продюсера студії кінопрограм на каналі грядуть зміни в кінополітиці. За словами Костянтина Міщенка, поки важко уникнути сумбурних моментів у діях студії, виникають вони не від хорошого життя: йде коректування кінопоказу з ОРТ.

Хоч у загальному обсязі кіноефіру на «Інтері» перевага належить власній студії кінопрограм. І якщо «Інтер» хоче бути респектабельним і високорейтинговим, йому слід звернути увагу на придбання хітів. Того середнього добротного кіно, яке забезпечує «тили», сьогодні вже мало. Костянтин Міщенко робить ставку на блокбастер. Так, це дорого, і нехай його буде менше, але він буде.

Нині студія зосереджує зусилля на придбанні фільмів не тільки зарубіжних, а й вітчизняних, зокрема, нового кіно, яке знімалося останніми роками.

Певні надії інтерівцями покладалися на московський кіноринок — телешоу «Осінь-98». Він закінчився буквально днями, але, на жаль, новинками не порадував. Можливо, позначилася фінансова криза в Росії: менше було не тільки покупців, а й продавців. З’явилася одна велика фірма «Мост синематограф», але знову ж — нічого нового не запропонувала. На нинішньому кіноринку більше за все було представників України. Окрім постійних — «Інтера» й «1+1» — приїхали від СТБ, Нового каналу, багато дистриб’юторів. Це говорить про те, що конкуренція зростає і тенденція до неї зберігається. Найближчим часом по «Інтеру» можна буде подивитися великий пакет фільмів студії Ен-Бі-Сі. Це дороге кіно. Один з хітів останнього сезону — «Армагеддон-2».

— Я гадаю, коли він з’явиться у нас у програмі, всі стануть дивитися тільки його, — говорить Костянтин. — Глядач буде наш.

№233 04.12.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати