Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Iракські жінки виготовляють папір самотужки...

У рамках благодійного проєкту
11 вересня, 12:34

Асоціація жіночих кооперативів Аль-Амір в Іраку була заснована Фондом Нура Аль-Хусейна понад два десятиліття тому. Вона мала на меті зробити жінок фінансово незалежними та підвищити рівень їх життя за рахунок збільшення їх доходів та збереження місцевої спадщини.

Під егідою NHF в проекті працювала 41 жінка у виробництві ручного паперу, тканини, кераміки, глини та переробці харчових продуктів. Потім NHF звернувся до розбудови спроможності шляхом широкого навчання з питань фінансів та адміністрування, контролю якості, дизайну продуктів, маркетингу та зв’язків з донорами після того, як кооператив жінок повністю взяв участь у їх проекті. Співпраця існує задля збереження їхньої культури, захисту навколишнього середовища та забезпечення значущої роботи для місцевих жінок у селі. Семінар організований у трьох сферах; виготовлення паперу ручної роботи, кераміка та праці на ручній ткацькій фабриці з трьома ручними ткацькими верстатами. Крім того, жінки в Іраку Аль-Амір славляться своїми свіжими та смачними продуктами, часто обслуговуючими відвідувачів та клієнтів.

Іракський жіночий кооператив Аль-Амір був створений у районі, багатому історичними пам’ятками. Сьогодні жінки діляться особливими навичками з мандрівниками, такими як традиційне ткацтво, виготовлення паперу, кераміка та кулінарії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати