Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Ну, постривай!»: герої дитинства повертаються

09 вересня, 00:00

Популярний у всіх радянських (і не тільки радянських) дітей мультиплікаційний фільм «Ну, постривай!» відродився. «Закінчилися зйомки нової, 19-ї серії, режисером якої є син творця мультфільму — В’ячеслава Котьоночкіна — Олексій», — про це повідомили Інтерфаксу в оргкомітеті з підготовки презентації мультфільму.

Автором сценарію нової серії знаменитого мультфільму став Олександр Курляндський, а музику до неї написав клавішник групи «Машина времени» Андрій Державін.

Як повідомили в оргкомітеті, творці мультфільму збираються провести цілу інформаційну кампанію, присвячену виходу нової серії культового мультфільму. Наприклад, наступного тижня планують провести в російській столиці, на Арбаті, костюмований парад-перформанс, учасники якого перевтіляться в героїв мультфільму. Крім того, в планах організаторів — проведення майстер-класу гумору в російській Державній думі, суть якого — «менше рукоприкладства, більше гумору».

Нова серія «Ну, постривай!» знімалася на студії «Крістмас Філмз». А першу серію популярного мультфільму, голосами героїв якого багато років були Анатолій Папанов і Клара Румянцева, зняли ще в 1968 році. Але і зараз «Ну, постривай!» залишається одним із найпопулярніших мультиплікаційних серіалів на всьому пострадянському просторі — як у дітей, так і в дорослих.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати