Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Поміж селом та містом

09 грудня, 14:19
ФОТО НАДАНЕ АВТОРОМ

Уночі з 11 на 12 грудня о 01.00 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з кінорежисером Аркадієм Непиталюком ітиметься одразу про дві його дебютні роботи — короткометражну «Кров’янку» та повнометражний фільм «Припутні».

«Кров’янка», сюжет якої оповідає про міжнаціональне непорозуміння в умовах української глибинки, наприкінці жовтня перемогла в Національному конкурсі Київського МКФ «Молодість». А «Припутні», що мають, попри розгортання драматичних ситуацій, виразний комедійний наголос, розповідають про українців, які шукають себе в межових соціальних умовах і ситуаціях, перебуваючи поміж селом та містом.

Також у програмі подаватиметься аналіз кінотеатральних новинок. Зокрема це мелодрама «Прихована краса» режисера Девіда Френкела, сатирична комедія «Місія: Неадекватна» режисера Ларі Чарлза і науково-фантастичний пригодницький фільм «Бунтар один. Зоряні війни. Історія» режисера Ґарета Едвардса.

Крім того, в найближчому випуску «Арґументу-Кіно» — телеесеї про Леоніда Бикова, братів Фареллі, Мілу Йовович та про славнозвісну кіносагу за романом Маргарет Мітчел «Звіяні вітром» (1939) режисера Віктора Флемінга.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати