Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТЕЛЕЕКСПРЕС

30 жовтня, 00:00

«13-й дзвінок» від REN TV

З 2 листопада на каналі REN TV починає виходити нова інтерактивна програма «13-й дзвінок» виробництва телекомпанії REN TV.

Тут це перший досвід «популяризації попси», музична гра, в якій глядач має вгадати зашифроване прізвище відомого вітчизняного артиста, співака, політика. Весь тиждень кілька разів на день канал крутитиме загадку, глядач повинен вгадати прізвища відомих виконавців, представлених у музичних кліпах. Потім треба скласти перші літери прізвищ і отримати прізвище російської знаменитості. Кожному тринадцятому переможцеві щоденної вікторини вручатиме приз сама «зірка» у недільному, підсумковому випуску...

Сергій БУГАЄНКО, Москва Хтось втрачає, хтось знаходить

За повідомленням служби по зв’язках із громадськістю «Інтеру», 26 жовтня колективу телеканала було представлено нового генерального продюсера — Юрія Мінзянова.

Юрій з 1973 року працював у кіно, а з 1983 — на телебаченні. Одним з перших прийшов в українське недержавне телебачення, в компанію «Мегапол». Був автором, ведучим, режисером програм «Капітан-відео», «Сам собі мандрівник». З 1995 року був головним редактором кінопрограм «Студії «1+1».

До речі, за відомостями з неофіційних джерел, незабаром на «Інтер» перейде і дружина Юрія — Людмила Клепакова. «1+1» втратить чарівну ведучу «Імперії кіно», «Інтер» же, очевидно, придбає в її особі творця якогось нового проекту.

№208 30.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати