Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Знаходження свободи» чи руйнування принципів корони?

Світ побачила нова книга про принца Гаррі та Меган Маркл
14 серпня, 13:09

«Знаходження свободи» обіцяє розвіяти нібито помилкові уявлення про родину Сассексів та зобразити передивання розчарування за закритими дверима, коли подружжя планувало свій вихід із королівського життя.

Біографія, написана королівськими репортерами Керолін Дюранд та Омідом Скобі, оповідає про перші дні залицянь Гаррі та Меган, культуру посиленої напруженості між Сассексами та іншими членами королівської сім’ї та обурення, яке зростало між родинами Гаррі та Меган та Вільямом з Кейт.

Хоча герцог і герцогиня Сассекська не були опитані для книги, вона, за словами авторів, базується на джерелах, що цитуються, близьких Гаррі та Меган, а також на досвіді авторів, як членів королівської преси.

Автори Оміда Скобі та Керолін Дюранд мали доступ до книги понад 100 людей, а джерела стверджують, що вона зображає сумнівів пари виключно у позитивному світлі.

Книга виходить через кілька тижнів після чергової біографії Меган і Гаррі: справжня історія леді Колін Кемпбелл, яка сміливо стверджує, що «все життя Меган — це дія».

Співавтор книги Керолін Дюран зазначає: «Я знаю, що існує багато чуток і розмов про те, що пара співпрацює з книгою, і про те, що ми проводимо з ними таємні інтерв’ю. Це насправді не так. але те, що ми зробили, було демонстрацією всієї їхньої роботи, їх приватних та громадських занять, і саме так ми познайомилися з парою через їхню благодійність. Звичайно, ми також мали об’єктив для пари через своїх друзів та їхнє коло помічників, які дійсно допомогли створити дійсно збалансований портрет пари та втілити їх у життя».

Королівські помічники стурбовані тим, що книга звинуватить принца Вільяма у фіаско «Мегзіту» у січні. Помічники у приватній розмові для британського видання The Sun стурбовані, що Вілл може бути «намальованим як поганий хлопець».

Інсайдер розповів, як вони побоюються, що майбутній король, якому 38 років, може бути зображений як «несимпатичний, нечутливий і нетолерантний» по відношенню до Сассексів, коли вони вирішили розлучитися з Королівською сім’єю.

Однак, хоч випадки відходження від королівських обов’язків вже зустрічалися в історії британської королівської родини, такий вчинок Гаррі та Меган навіть сама королева Єлизавета ІІ, за даними наближених джерел, сприйняла болісно.

До того ж, пару звинувачують у тому, що за королівські гроші зібрані на податки громадян, вони спершу відремонтували свій будинок, а вже потім вийшли з корони. Як відобразиться такий екстравагантний вчинок на історії королівської родини — покаже лише час.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати