Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Результати Попередніх ТОРГІВ:

23 жовтня, 00:00

Лот № 1 (75 у.о.) — про те, як міністр МВС Ю. Кравченко гнівно зажадав вилучити у міліцейських обласних начальників дорогі службові автомобілі, мовляв, «роз’їжджають на іномарках» у той час як народне прислів’я наполегливо наголошує: «Риба гниє з голови» й досі незрозуміло, чому хвости завжди відповідають за все — куплений дюжиною відірваних Ящірчиних Хвостів. Наймудріший з них поскаржився: «Як тільки над господарями найменша небезпека — вони завжди нас позбуваються. Просто образливо. Вже стараємося, стараємося — температурний баланс наводимо...» А з приводу господарів я б висловився теж по-народному: «Не рубай хвіст, на якому сидиш».

Лот № 2 (67 у.о.) — про те, як у відповідь на репресивні дії податкової інспекції деякі економічні телепередачі почали рекомендувати бізнесменам певні контрзаходи — придбаний Ч. Дарвіном. Він давно помітив, що в процесі еволюції чимало істот, аби вижити, змінювали свою форму, колір. На крильцях метеликів з’являлися страхаючі імітації очей, нешкідливі кальмари випускали в хижаків хмару чорнила, аби швидше сховатися. «Ну точно, як українські підприємці від хижих податківців», — прокоментував англійський вчений.

Лот № 3 (45 у.о.) — про те, як О. Мороз розповів, що приводом для зустрічі з Н. Вітренко була її стаття, яку насправді написав її чоловік — куплений Васею. Його тато тямив у математиці, вчився за Васю він цілий рік. Тато виконує, а Вася здає. Судячи з ситуації, приймати екзамени в нього цілком міг Олександр Олександрович.

Лот № 4 (15 у.о.) — про те, як онук Л. І. Брежнєва — Андрій — створив партію імені діда, з привласненням собі традиційного звання Генерального секретаря — придбаний елітарним клубом «Політбюро». У ресторані клубу всі страви мають виключно ностальгічний характер. А саме: мінеральна вода «XX з’їзд», солоне печиво до пива «XIX партконференція» і особливо популярний коньяк «Застій» 18-річної витримки.

№203 23.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати