Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Австралійським консерваторам погрожують «секс-технологіями»

26 травня, 00:00

Секс-індустрія Австралії погрожує вдатися до «заборонених прийомів» у тривалій суперечці з консервативним урядом країни, який не хоче виконувати передвиборних обіцянок. Мова йде про ухвалення законодавства, яке розділило б відеопорнопродукцію на «круту» й «м’яку», щоб австралійці могли законним шляхом купувати «м’яке» відеопорно, в якому немає сцен насильства і де «грають» актори не молодші за 18 років.

Фіона Паттен, президент заснованої 1992 року фундації «Ерос», яка лобіює цей законопроект, зазначила в інтерв’ю Рейтерс, що на виборах 2001 року треба лише відібрати в консерваторів шість мандатів, щоб Націоналістична та Ліберальна партії втратили коаліційну більшість у парламенті. За статистикою, 13 відсотків виборців цих двох партій купують заборонені порнофільми, користуючись електронною поштою. Паттен, яка була раніше повією, стверджує, що їхній фонд надсилатиме своїм передплатникам (а таких 1 млн. за чисельності населення у 19 млн.) антиурядові листівки. Але найсмертельнішим ударом для австралійських депутатів, мабуть, буде погроза розпочати громадське розслiдування їхньої «амурної» діяльності. Пані Паттен зазначила з цього приводу: «Австралійцям остогидли лицемірні політики, які визначають, чого людям не можна дивитися, а самі тим часом зраджують й заглядають у будинки розпусти».

Фундація «Ерос» вже налаштувала громадську думку на свою користь. Опитування свідчать, що більшість австралійців підтримує нову класифікацію порнофільмів. Тож, на думку керівника «Еросу», політики вкотре засвідчили, що відстають від вимог часу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати