Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Депутати прилітають - скоро вибори

15 липня, 00:00

Запоріжжя не можна назвати Богом забутим краєм, але останніми днями місто перетворюється на "Нью-Васюки". Тільки-но провели делегацію депутатів і науковців на чолі з екс-президентом України Леонідом Кравчуком, який відкрив школу іміджмейкерів та менеджерів політичних кампаній, як до міста приїхали депутати Верховної Ради Сергій Соболєв та Федір Судніцин з екс-віце- прем'єром Віктором Пинзеником.

На зустрічі з місцевими журналістами гості висловилися про податкову політику та її наслідки з демонстрацією конкретних прикладів нестикування у законах, езоповою мовою коментувалися причини і вказувалися імена винуватців. Цікаво було з перших вуст почути про передбачувані норми податків на 1998 рік. Серед інших законів, що складають пакет податкових реформ, викликають оптимізм нові принципи стягнення обов'язкових платежів до фондів соцстраху та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Зниження ставок з 37 відсотків до 25-ти та з 12-ти до 6-ти відповідно, має знизити собівартість виробленої продукції та наданих послуг. У податковому пакеті закладено принцип комплексності проведення всіх заходів, коли кожен закон позитивно вплине на стан економіки лише за умови реалізації всього пакету заходів.

Але не це було головним. В.Пинзеник, С.Соболєв та Ф.Судніцин другу частину зустрічі присвятили інформації про створення партії "Реформи та порядок" і її мету: скоро вибори. Потім гості міста зустрічалися у БК "Дніпроспецсталь" із запорізькими підприємцями.

З чуток, 16 липня Запоріжжя має відвідати Президент України Леонід Кучма. Складається враження, що вибори вже за тиждень.

Запоріжжя

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати