Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Empty Title

04 жовтня, 00:00

Передплатити газети та журнали на наступний рік можна буде. Об`єднання поштового зв`язку "Укрпошта" оголосить про початок передплатної кампанії, як і належить, через засоби масової інформації. Але коли це станеться, зв`язківці можуть лише гадати, бо немає відповідної постанови Кабміну, яка затвердила б тарифи. Потім необхідно видрукувати каталоги і лише після цього прихильників друкованого слова запросять до пунктів передплати преси. Термін доставки читачеві улюбленої газети - рік, півріччя, місяць - залежить тільки від його бажання, звісно, підкріпленого квитанцією.
На запитання кореспондента "Дня" Юрія ПОТАШНОГО, чи проводить передплату періодичних видань ще якась організація, окрім "Укрпошти", відповідальний співробітник зазначеного державного підприємства сказав: "Можливо, ще хтось і займається передплатою, але про них ми нічого не знаємо".

"Віченцу" посватали "Шахтарю" за кілька хвилин

Суперником футболістів донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу розіграшу Кубка володарів кубків стала італійська "Віченца". Першу гру гірники проведуть вдома 23 жовтня, а матч-відповідь відбудеться 6 листопада. Так вирішило вчорашнє жеребкування в женевській штаб-квартирі УЄФА. В 1/16 фіналу "Віченца" вдома обіграла варшавську "Легію" - 2:0, а в гостях зіграла унічию - 1:1. Причому лише на 87-й хвилині м'яч у відповідь забив полякам Ламберто Дзаулі. У чемпіонаті Італії "Віченца" здобула в черговому турі сенсаційну перемогу в гостях над "Міланом" - 1:0 (гол - Артуро Ді Наполі). Тренує команду Франческо Гвідолін. Найвідоміші гравці: Марко Скенарді, Габріеле Амброзетті, уругваєць Марсело Отеро.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати