Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

КОРОТКО

07 серпня, 00:00
Загинув прокурор Вірменії

Учора в Єревані було застрелено генерального прокурора Вірменії Генріха Хачатряна, повідомило агенцію Рейтер високопоставлене урядове джерело. Деталі убивства поки не оприлюднено.

Англіканська церква засуджує гомосексуальні зв’язки

Делегати ламбітської англіканської конференції, що відбулася в англійському місті Кентербері, переважною більшістю голосів оголосили гомосексуальність «несумісною зі Святим письмом» і заявили, що гомосексуалісти не можуть обіймати сан священика. Єпископи також рішуче підтвердили традиційне вчення, за яким секс допустимий лише для одружених пар.

Cатанинська виставка

Австрійський художник Германн Нітш, зігнорувавши протести активістів з охорони прав тварин, розпочав у Відні шестиденний фестиваль, під час якого він за допомогою студентів убиває свиней та биків і малює картини їхньою кров’ю. Суперечливе шоу відбулося попри протести колишньої кінозірки Бріджит Бардо. Вона назвала це шоу майстра страхіть «сатанинською виставкою» і заявила: «Я не можу повірити, що така поважна країна, як Австрія, може дозволити такий грубий ритуал різанини з минулої доби».

Комп’ютерні війни в Мексиці нікого не лякають

Група комп’ютерних хакерів оголосила електронну війну урядові Мексики. Вони потрапили на веб-сторінку міністерства фінансів і тепер стверджують, що зафіксували прогулянки сенаторів по порносерверах. «Х-пілоти», як називають себе хакери, погрожують оприлюднити банківські рахунки уряду, телефонні розмови та електронне листування службовців міністерства. Оскільки «Х-пілоти» зацікавлені не у шпіонажі, а тільки в антипрезидентській пропаганді, у якій правоохоронці їх не переслідують.

За матеріалами агенцій Рейтер та АП

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати