Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львів запрошує на «Золотого лева»

23 вересня, 00:00
ФОТО ТЕТЯНИ КОЗИРЄВОЇ

У місті Лева, як і кожного року о цій порі, відбудеться Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев».

Як розповів «Дню» незмінний його директор Ярослав Федоришин, цього року львів’ян та гостей міста запросять на вуличні вистави, які представлятимуть театральні колективи з Польщі, Чехії, Угорщини, Росії і, звичайно ж, України. Розпочнеться фестиваль традиційно — яскравою карнавальною ходою.

А далі у програмі вистави «Художники» Празького театру «Brothers in trick», «Шоу велетнів» Євпаторійського театру, «Морські варіації» Одеського театру «Карнавал», «Високі мрії» Празького театру «V.O.S.A», «Книга» Варшавського театру «Маката», «Глорія» Львівського академічного театру «Воскресіння», а також виступи Львівської циркової студії та вуличного театру із Санкт-Петербурга.

Фестиваль розпочнеться 30 вересня. Фінішуватиме — 2 жовтня. Дійство відбуватиметься на площі та алеї перед Оперним театром і на площі Ринок, біля будівлі мерії.

Впродовж всіх трьох фестивальних днів у центрі Львова працюватиме Театр живих скульптур. А закінчиться «Золотий лев» вогняним шоу за участю львівських та польських акторів і виступом Варшавського оркестру великих бубнів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати