Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Планка висока, як же її подолати?

02 жовтня, 00:00

Після зустрічі можна було почути строкату купу думок. Спробуємо й ми змішатися з натовпом і прислухатися до того, що кажуть уболівальники.

Добре одягнутий пан, трохи розгніваний:

— Ну от. Укотре вже ми не дорахувалися очок. Такі моменти! Скільки можна їх втрачати, маючи перевагу в рахунку...

Його товариш, скептичного вигляду:

— А що ти хочеш, ти гадаєш, якщо у нас уряд такий, депутати такі, то чому футбол має бути кращий. Пригадуєте старий анекдот. Приходить клієнт у перукарню. Просить поголити. Гарячої води немає, бритва іржава. Його порізали кілька разів. Він, розлютований, схоплюється і кричить: «Директора!» Приходить директор: «Добридень, вам щось не подобається?» — «Мені все не подобається!» — «То чому ви починаєте з моєї перукарні?»

Серйозний пан:

— Ні, що не кажіть, без конкуренції у внутрішньому чемпіонаті діла не буде. Ви подивіться. Наші кращі футболісти сам на сам нікого обвести не можуть. А грубі помилки в захисті вже так набридли, що просто й згадувати не хочеться: «Ювентус», «Спарта», збірна Росії, «Панатінаїкос», «Ланс», що ж далі?

Розсудливий чоловік:

— Друзі, звісно, прикро, що ми знову не виграли. Але ви поміркуйте, нічия з чемпіоном Франції для нас уже вважається невдачею. Отже, планка киян досить висока. А щодо конкуренції у внутрішньому чемпіонаті, то про яку відсутність її може бути мова, якщо кияни відстають від донецького «Шахтаря» на три очки?

Серйозний:

— Ціну «Шахтареві» ми побачили в Цюріху — 0:4. Тільки коли наші клуби домагатимуться успіхів у Європі, тоді ми зможемо сказати, що у киян з’явився гідний опонент.

Розсудливий:

— І все-таки, мені здається, не треба окремі невдачі зводити в ранг глобальних проблем. Футбол — це гра, тут усіляке трапляється, адже наша команда не дурницями займається, а грає в Лізі чемпіонів. Те що проблеми в нашому футболі є — то це видно і без окулярів. Але, здається мені, що в економіці, на транспорті, та куди не глянь, — їх значно більше.

...Та хоч би що казали, а на футболі наші вболівальники зуби з’їли.

№188 02.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати