Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЩОДЕННИК

02 грудня, 00:00

2 грудня

Обожнюю Висоцьку. Ту, що веде на СТБ передачу «Їмо вдома». Яка знімається в кіно, грає в театрі, пише книги, є дружиною знаменитого Андрія Кончаловського і бездоганною матір’ю двох дітей. А головне — жодного нальоту зоряності. Приваблива, легка, проста, весела.

Які прекрасні страви вона навчає нас готувати! І східної кухні, і французької і особливо — італійської. Завдяки Юлії Висоцькій вперше я дізналася про руколу, дорадо, маскарпоне, сорбе, фокачу, арборіо, «Горгонзолу», моцарелу... Список можна продовжувати довго-довго.

Але найголовніше, що я твердо запам’ятала — жодних купованих майонезів, кетчупів, соусів, «кубиків», маргаринів, сосисок, тістечок... І цей список теж можна продовжувати нескінченно. А обов’язково — олива, морська сіль, бальзамний оцет, брунатний цукор, більше всілякої зелені та свіжопомелений перець. Якщо шоколад — то «Брют». І однойменне шампанське.

Дорогувато? Звичайно. Але й здоров’я коштує недешево. А якщо втратиш його — потім доведеться так потратитися...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати