Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шоу з одного банана

01 вересня, 00:00
продемонстрували спеціально для «Дня» Сергій Кузьменко та Ігор Глазунов, приготувавши десерт «Банан-фломбе» на очах натовпу відвідувачів і репортерів фестивалю «Зірки кулінарного мистецтва», котрий щойно відкрився у столичному Палаці спорту. Хлопці працюють у ресторані «Золота рибка», де практично всі страви готуються на очах відвідувачів. У невеликому фужері-акваріумі (великий розбився напередодні — зiзналася директор Ольга Суботенко) плавала жива покровителька ресторану, а у штучному басейні — єдина в Україні, як стверджує та ж Ольга Суботенко, «ананасова» черепаха Бісса, яка виростає до півтора метра і живе більше трьохсот років. Це — подарунок відвідувачів, від якого відмовилися зоопарки: черепашеня Нептуша дуже любить креветки.

Репортаж «Дня» про фестиваль і його фаворитів читайте у вівторок.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати