Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Луганську та Києві знову стріляють

28 березня, 00:00

27 березня на початку 9-ї ранку за поки що не з’ясованих обставин невідомим було скоєно замах на директора ЗАТ «Торгово-комерційна фірма «Арт» Валерія Пекермана просто в його робочому кабінеті. У той час там був начальник Луганського регіонального управління Національного банку Олександр Луб’яницький. Йому куля потрапила в живіт, зачепивши життєво важливі органи, а Валерій Пекерман був поранений смертельно.

На Валерія Пекермана — відомого луганського бізнесмена — замах організовано вже повторно. 1998 року було підірвано його автомобіль. На щастя, тоді обійшлося без жертв. Цього разу куля, випущена з пістолета із глушителем, обірвала життя бізнесмена, влучивши в груди. Депутата міськради Олександра Луб’яницького відразу ж було відправлено в 4-ту міську лікарню й прооперовано. Лікарі вважають, що його життя поза небезпекою. Слідство, що почалося, встановлює особистість кілера та обставини, за яких він міг зі зброєю проникнути в офіс повз охорону. Судячи зі знайдених відстріляних гільз, пострілів було декілька. За однією із версій, причиною замаху багато хто вважає розділ ринків в обласному центрі. Валерій Пекерман відомий не тільки як керівник великої торговельної фірми, але й як співзасновник іще декількох структур. Судячи з усього, вбивство було замовним, повідомляє Алла АНТИПОВА , «День».

Тим часом у Києві в ніч із 26-го на 27 березня вбито Тимура Савлохова, брата голови Асоціації спортивної боротьби України Бориса Савлохова. Як повідомляє агентство УНІАН, із посиланням на джерело в прокуратурі міста, за попередніми даними, коли Т.Савлохов під’їхав до будинку на вулиці Бучми, 8, декілька невідомих відкрили по ньому вогонь із вогнепальної зброї. Водія було вбито одразу ж. Сам Савлохов спробував утекти, проте кулі кілерів наздогнали його на вулиці. На місці нападу виявлено близько двох десятків гільз калібру 9 мм. Начальник київської міліції Михайло Корнієнко, передає УНІАН, коментуючи ці замахи, підкреслив, що «сили, які будь-яким способом хочуть вплинути на хід судового розгляду в справі Бориса Савлохова, нахабніють чим далі, тим більше». За словами Корнієнка, керівництву столичного УБОЗу було запропоновано 60 тисяч доларів в обмін на його бездіяльність у ході суду.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати