Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У НБА наближається розв'язка? На Євробаскеті-99 усе ще попереду

25 червня, 00:00

«Шпори» програли вперше за 41 день, перервавши свою блискучу 12-матчеву серію. Їхній прекрасний тандем — Тім Данкан і Девід Робінсон набрав 45 очок, але господарі змогли протипоставити свою «солодку парочку» — Аллена Х'юстона, котрий набрав 34 (!) очка та Летрелла Спрюелла — 24 очка. І все ж шанси «Шпор» виглядають краще (у четвертiй грi вони виявилися сильнiшими) пiвденцi мають перевагу свого поля, якщо знадобиться зіграти сьомий, вирішальний матч.

У півфіналі «Сан-Антоніо» без проблем розібрався із клубом литовця Арвідаса Сабоніса «Портленд Трейл Блейзерс» (4:0) і кращий, мабуть, у НБА європеєць поїхав захищати кольори своєї збірної на чемпіонат Європи-99, який стартував у Франції. Перший матч литовці — срібні призери Євро-95, відверто провалили. І кому? Чехам, яких фахівці зазделегідь відносили до явних аутсайдерів. Мало того, що чехи розгромили литовців — 78:62 (Сабоніс набрав тільки 7 очок), але на другий день опустили з небес на землю ще одних «грандів» європейського баскетболу — греків (83:72). В очному поєдинку між собою литовці і греки розіграли путівку у плей-офф-82:64.

За підсумками трьох матчів (із груп у наступне коло виходять по 3 команди із 4-х з усіма показниками) прибилися югослави, французи, росіяни, турки, чехи, словенцi, iспанцi, iзраїльтяни, хорвати, литовцi, iталiйцi та нiмцi.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати