Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У плей-офф — з хорошими позиціями

18 лютого, 00:00

Заключний матч другого київського туру чемпіонату Північно-Європейської баскетбольної ліги (NEBL) БК «КИЇВ» проводив із клубом «Скайлайнерс» (Франкфурт, Німеччина). На відміну від попередніх суперників киян — лідерів цього чемпіонату й постійних завсідників найпрестижніших європейських клубних турнірів російського ЦСКА (Москва) й литовського «Жальгіріса» (Каунас) — німці не являли особливої загрози для нашої команди.

Однак, протягом усієї гри явно відчувалася втома господарів після двох попередніх поєдинків. Якщо в першій половині гри підопічні Олександра Коваленка змогли піти у відрив (60:40 перед перервою), то у третій та четвертій десятихвилинках перевага вже була на боці німців. Гості скоротили відставання в рахунку у третьому періоді до «-14», а за п’ять хвилин до кінця гри й зовсім наблизилися до киян — «-7». Втім, більшого господарі цього вечора своїм суперникам не дозволили...

Програвати третій матч поспіль у рідних стінах, та до того ж команді, яка явно поступається у класі — такого кияни дозволити собі не могли. Цього й не сталося. Підсумковий рахунок 92:83 на користь БК «КИЇВ» і попереду два заключних матчі групового турніру з фінськими командами. А потім — плей-офф. Нагадаємо, що зараз у турнірній таблиці кияни посідають четверте місце.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати