Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Український «дельфін» Денис Силантьєв вийшов із води з золотою медаллю

31 липня, 00:00
Мабуть, цього успіху чекали всі шанувальники плавання в нашій країні й особливо в його рідному місті Запоріжжі. Тим паче, що всі інші «козирні карти» в малочисельній, але дуже дружній збірній України на змаганнях у Нью-Йорку вже було розіграно, й лише Денис Силантьєв, котрий паралельно представляє збірну світу, чекав своєї зоряної години.

Лідер цього сезону в плаванні стилем батерфляй, чемпіон світу й володар Кубка світу, український спортсмен дуже потужно й упевнено стартував на 200-метровці й уже нікому не поступився лідерством. Час переможця — 1 хв. 56,64 с. Франк Еспозіто й Денис Панкратов, котрі посіли друге та третє місця, показали час відповідно — 1 хв. 57,55 с. й 1 хв. 59,78 с. Як бачимо, перевага Силантьєва більше, ніж переконлива! Тепер із надією чекатимемо його виступів на 100-метровці й у комбінованій естафеті.

А в Палаці спорту, розташованому в передмісті Нью-Йорка, виступали майстри фігурного катання. Першими на лід вишли танцювальні пари, котрі боротимуться не лише за перемогу, а й за один із найвищих на Іграх грошовий приз у $75 тисяч. Після короткої програми лідирують вихованці Наталії Лiнничук: російські дуети Анжеліка Крилова — Олег Овсянніков, Ірина Лобачова — Ілля Авербух і українцi Олена Грушина — Руслан Гончаров.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати