Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

21 квітня. Обираємо не кого, а що

або Україна залишитьсявільною європейською національною державою, або стане колонією Москви
11 квітня, 19:52
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

21 квітня 2019 року має відбутися другий тур виборів президента України. Від результатів голосування залежить доля України і кожного українця.

Або Україна залишиться вільною європейською національною державою, або стане колонією чи сателітом Москви.

Росія розв’язала проти України агресивну війну, яка триває й досі. Водночас Кремль продовжує вести проти нашої країни економічну, інформаційну, мовно-культурну та конфесійну війни. Їх метою є знищення української ідентичності та української незалежної національної державності.

За цих обставин обрання президентом України людини, яка не має жодного досвіду в управлінні державою та зеленої уяви про військову справу і дипломатію, особи, яка не пропонує нічого, крім порожніх популістських обіцянок та сповненого ворожнечі й зневаги до України та українців та цинічного гумору, матиме катастрофічні наслідки.

Чинний Президент, обраний у той час, коли Росія вже розпочала війну, діяв не завжди послідовно і припускався помилок. Він їх визнав і попросив у народу пробачення.

Усе ж позитивне в його діях переважає й є очевидним. Під керівництвом Петра Порошенка як Президента і Верховного Головнокомандувача Збройних сил України відбувається відродження Української армії, яка зупинила російського агресора і героїчно бореться за збереження й відновлення територіальної цілісності нашої держави. Тривають політико-дипломатичні пошуки миру на умовах, які мають забезпечити життєво важливі інтереси України та її державну єдність.

Політика Петра Порошенка забезпечує незворотність цивілізаційного вибору України та її курсу на членство в Європейському Союзі і в НАТО.

За президентства Петра Порошенка розпочалося оздоровлення економіки України і боротьба з бідністю.

Петро Порошенко має системне бачення і розуміння необхідності продовження перетворень у країні для підвищення добробуту і якості життя українців.

Наше спільне майбутнє вимагає відповідального вибору.

Юрій ЩЕРБАК, письменник, дипломат, громадський діяч

Дмитро ПАВЛИЧКО, український поет, літературний критик, політичний діяч, дипломат

Володимир ВАСИЛЕНКО, Надзвичайний і Повноважний посол України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати