Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Геннадій Виходцев, Фокстрот: «Підсилили Пункти незламності в прифронтових областях»

15 січня, 09:36
Пункти обігріву в Запоріжжі

У рамках корпоративної програми «Допомога нашим» з підтримки Збройних Сил України та українців у боротьбі з російським агресором, Фокстрот надав допомогу технікою для  облаштування «пунктів незламності» у Запоріжжі, Миколаєві та Херсоні. Через партнерів – обласні ГУ ДСНС України - компанія передала необхідну техніку для функціонування та обладнання місць, де мешканці можуть отримати допомогу, підзарядити техніку та зігрітись під час відключень електроенергії у місті.

У 6 районах Запоріжжя стаціонарні Пункти незламності, організовані силами рятувальників, стали комфортнішими, завдяки чайниками, електроплиткам, мікрохвильовкам від Фокстрот. Техніка допоможе запоріжцям вистояти цієї зими в умовах прямих військових дій в обласному центрі та частині прифронтового регіона.

пункти обігріву

До «фокстротівської» допомоги у Миколаєві увійшло мережеве обладнання (подовжувачі та usb-порти для зарядки електронних пристроїв), електричні чайники та інтернет обладнання (роутери) для 13 «пунктів незламності». 

пункти обігріву

 – Дякуємо компанії «Фокстрот», яка протягом війни допомагає підрозділам Головного управління ДСНС України та Галицинівського загону місцевої пожежної охорони в побутових питаннях, а також в роботі Пунктів Незламності, розгорнутих підрозділами Головного управління у м. Миколаєві та на території області,  – говорить Ілляна Пацюк, начальник відділу зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Миколаївській області. – Така підтримка вкрай важлива, особливо у такий надскладний час, коли на території України ведуться бойові дії, пов’язані з військовою агресією з боку російської федерації.

пункти обігріву

Ще тільки готується до роботи в повному обсязі  допомога від «Фокстрот» в Херсоні: у зв’язку з активними ворожими обстрілами мобільні Пункти Незламності на території Херсонщини та у м. Херсон було згорнуто в цілях безпеки. Але у Херсоні залишається 6 стаціонарих Пунктів незламності куди громадяни звертаються у разі необхідності. Саме на ці пункти було розподілено техніку, отриману від Фокстрот. Інша техніка зберігається на балансі обласного ДСНС та після відновлення роботи мобільних Пунктів незламності буде передана для їх оснащення.

виходцев

            – З 2008 року ГК Фокстрот є партнером обласних управлінь ДСНС в профілактиці правил безпеки серед школярів, - говорить Геннадій Виходцев, голова Ради засновників Групи компаній Фокстрот. -  У військові часи синергія тільки зміцнилася: щойно партнери почали розгортати Пункти незламності, ми самі запропонували допомогу в облаштуванні їх побуту саме в прифронтових областях України. Всього ж за 9 місяців війни Фокстрот допоміг рятувальникам по 30 запитам, що надійшли з 20 обласних Головних управлінь ДСНС України.

Зазначимо, що з початком повномасштабної війни Фокстрот посилив напрямок підтримки військових та українців, які стали на захист нашої країни, організувавши безоплатну видачу побутової техніки та електронних гаджетів по всій країні на потреби ЗСУ, волонтерів та громадських і благодійних організацій. Сума допомоги вже перевищила 13 млн. грн. До участі в організації допомоги долучаються і покупці мережі, адже соціальний бюджет компанії формується в тому числі із відрахувань з продажів у роздрібних магазинах та інтернет-магазині foxtrot.ua

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати