Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

iPhone 14 Pro Max – смартфон, який дарує можливості

20 травня, 15:21

Apple iPhone 14 Pro Max, напевно, зацікавить кожного шанувальника передових технологій. Його прем'єра викликала справжній ажіотаж на ринку смартфонів, і не без причини. Поціновувачам оригінального дизайну сподобаються кольори iPhone 14 Pro Max: космічний чорний, сріблястий, золотий та насичений фіолетовий. Передня частина надійно захищена покриттям Ceramic Shield, що підвищує стійкість до механічних пошкоджень, а ззаду розташований корпус із нержавіючої хірургічної сталі та текстурованого матового скла.

Чим ще вас здивує модель і чому варто купити iPhone 14 Pro Max? Пориньмо у світ технологій.

Нова якість фото- та відеознімання

 

Звикли до того, що перед розміщенням фото в соцмережах необхідно витратити багато часу на обробку? iPhone 14 Pro Max зробить все на льоту, заощадивши ваш час. Основна камера на 48 Мп з оновленою ​​оптичною стабілізацією зображення допомагає робити чіткі фотографії. За бажанням ви можете знімати, використовуючи всі 48 млн пікселів у режимі ProRaw, проте для більшості завдань рекомендується вибирати стискання до 12 Мп.

Photonic Engine, новий інструмент Apple для обробки зображень, виконує складні обчислення для створення якісних фотографій. За словами виробника, він аналізує фото попіксельно, щоб вибрати найкраще з кількох експозицій для отримання остаточного результату. Що варто очікувати користувачам від цих складних технологій? Збільшення кількості та яскравості кольорів, а також покращення динамічного діапазону.

Інтерфейс камери практично не змінився, тому всім, хто знайомий з Айфоном, не прийдется наново заглиблюватись у вивчення налаштувань. Звісно, не завжди є час для підбору оптимальних параметрів зйомки. Ваш смартфон зможе самостійно підлаштуватись під навколишнє освітлення. А якщо захочете зробити макрозображення, достатньо наблизити камеру до об'єкта. Всього одним натисканням можна перейти у портретний режим, який автоматично розмиває фон, або використати фільтри, щоб надати фотографіям особливого стилю. 

Ваші селфі допоможуть ще краще сфотографувати приємні моменти.

 

У смартфоні 14 Про Макс фронтальна 12-мегапіксельна камера TrueDepth, яка робить ще чіткіші фотографії, ніж 13 Pro Max за рахунок використання ІЧ-точок Face ID для допомоги у автофокусуванні. Селфі-камера передає багато деталей, а кольори на ній виглядають приємно і натурально.

Знімайте відео як профі

 

Кінематографічний режим (відео з різким фокусом на об'єкті та розмитим фоном) підтримує захоплення 4K 24 к/с та 4K 30 к/с, що забезпечує високу чіткість. Проте справжнім лайфхаком для тих, хто знімає без спеціального обладнання для стабілізації, є режим «Дія». Він перетворює відео з 4K до 2,8K, щоб згладити кадри, які видають тряску.

Dynamic Island – революційна технологія в iPhone Pro

 

Тепер виріз на дисплеї став по-справжньому корисним та функціональним. Сьогодні Dynamic Island є надзвичайно значущим для досвідчених користувачів. Він складається з двох частин – фізичного острова, на якому розміщені камера й датчики, і віртуального острова на дисплеї. Оскільки кольори на OLED-екрані чіткі та насичені, ця область виглядає монолітною та створює враження однієї загальної капсули.

Коли ви отримуєте важливі оповіщення, Dynamic Island адаптується до їхнього розміру, щоб відображати ці повідомлення в рядку стану. Користувач може взаємодіяти зі вмістом повідомлень, використовуючи острів і надаючи вам швидкий доступ до програм.

iPhone 14 Pro Max входить до числа найкращих, доступних на цей момент камерофонів. Його можливості вражають, попри те, що модель є флагманом 2022 року. Не пропустіть шанс замовити високопродуктивний смартфон, якого вже немає в офіційному магазині Apple. У STOREinUA ще можна придбати як нові, так і вживані телефони iPhone 14 Pro Max за вигідними цінами. Покупку можна оплатити на виплат, а також отримати значну знижку, обмінявши старий Айфон на іншу модель. Якщо ви шукаєте найвигідніші пропозиції, можна без ризиків придбати вживаний смартфон – вони перевіряються на працездатність і оригінальність.
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати