Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Топ-5 найстійкіших помад, які підійдуть для довгої вечірки

17 травня, 16:25

Час зануритися у світ яскравості та стійкості! У цьому топі ми зібрали найстійкіші помади, які подарують губам розкішний колір і протримаються до світанку.

Основні параметри під час вибору

 

Головне в стійкій помаді — здатність триматися на губах довгий час без частого оновлення. Пошукайте огляди та відгуки про те, як довго помада зберігає свій колір і не змащується протягом дня. Вона має бути зручною в нанесенні. Оцініть, наскільки легко продукт ковзає по губах, чи не викликає він сухості та дискомфорту.

Важливо, щоб помада забезпечувала рівномірне покриття та насичений колір з першого нанесення. Висока пігментація теж впливає на стійкість. Вибір відтінку залежить від особистих уподобань і того, які кольори найкраще поєднуються з вашим типом шкіри, кольором волосся та очей.

Шукайте помади з доглядальними компонентами, такими як вітаміни, олії та гіалуронова кислота, які допомагають підтримувати губи зволоженими й здоровими. Задоволення від використання додає гарне та практичне паковання: зручна туба або флакон, комфортний аплікатор.

Обирайте продукти перевірених брендів. Зважайте, що дорога помада не завжди гарантує найкращу якість. На EVA.UA можна знайти гідні варіанти в різному ціновому сегменті — від демократичного до преміального. Можливо, наш топ допоможе визначитися з вибором! Помади з добірки не тільки забезпечують стійкий макіяж, а й доглядають за губами.

Maybelline Super Stay Matte Ink

 

Рідка матова помада Maybelline поєднує в собі якість і помірну ціну. Обіцяна виробником стійкість — 16 годин. Формула є високопігментованою. У палітрі представлені насичені відтінки від рожевих до фіолетових. Покриття вдається рівномірним, однорідним, без затікання в складки. Зручний аплікатор у формі стрілки дає змогу точно промальовувати контури. Він не віддає занадто багато засобу, що робить використання економним.

Переваги: надстійкість, ультрапігментовані відтінки, ідеально рівне матове покриття та ніжний приємний аромат.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

 

Виробник стверджує, що помада може протриматися до 24 годин. Двоступенева технологія нанесення дає можливість спочатку передати пігмент, а потім створити гарне переливчасте покриття. Аплікатор продуманий, скошеної форми. З його допомогою можна промальовувати чіткі межі губ без контурного олівця. Доглядальний комплекс розгладжує шкіру й усуває лущення. Губи візуально набувають об’єму, зморшки стають менш помітними.

Багата палітра дає змогу підібрати відповідний колір незалежно від тону обличчя та вподобань. Помада зберігає відчуття комфорту в будь-яку пору року. Користувачі відзначають, що продукт можна використовувати в декількох варіаціях: нанести тільки пігментований склад і отримати матовий фініш, або покрити шаром бальзаму для неймовірної осяйності.

Переваги: двофазна система, високий рівень захисту, надзвичайна стійкість.
 

фото

Shiseido VisionAiry Gel

 

Преміальна помада японського бренду створює невагомий атласний фініш і зберігає акуратний вигляд до 6 годин. Попри гелеву текстуру, колір з одного нанесення вдається інтенсивним і яскравим завдяки насиченій пігментованості. Палітра тішить розмаїттям: у ній і натуральні відтінки, і сміливі тони. Після нанесення відчувається легкий охолоджувальний ефект.

Технологія Triple Gel з’єднує пігменти з водою (15 % у складі), допомагає відновити гідробаланс, забезпечує комфортне покриття, робить рухи стіка ніжними та легкими. Помада ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри губ. З нею можна відразу створювати макіяж без додаткових пом’якшувальних і зволожувальних засобів. Продукт не містить парабенів, сульфатів і ароматизаторів.

Переваги: інноваційна технологія, стійке та легке покриття, зволоження, охолоджувальна властивість.

Dior Ultra Rouge

 

Використовуючи найпередовіші технології, Dior розробили першу у своїй колекції помаду на основі полімерів і рослинної олії для інтенсивного зволоження. Як заявляє виробник, сяйнисте напівматове покриття тримається до 12 годин, а текстура нагадує чорнило для губ. Продукт повністю перекриває природний тон, створює дуже комфортний фініш і насичений глибокий колір завдяки високій концентрації пігментів. Помада не розтікається та швидко фіксується з можливістю коригування.

Переваги: ефект чорнила для губ, чудова стійкість, висока концентрація пігментів, потужне зволоження, приємне та легке покриття.

Armani Rouge D’Armani Matte

 

Матова помада Giorgio Armani поєднує в собі стійкість і безкомпромісний комфорт. Вона містить на 50 % більше пігментів порівняно з класичною матовою помадою і забезпечує щільне рівномірне покриття з насиченим кольором за одне нанесення. Світлорозсіювальний гель у складі візуально вирівнює і пом’якшує фініш, надає текстурі гладкості, а губам — еластичності без відчуття сухості та стягнутості. Сферичні пудрові частинки заповнюють нерівності. Губи візуально стають шовковистими та об’ємними. Олія жожоба покращує ковзання стіка, створює доглядальний ефект.

Переваги: стійкий і м’який матовий фініш, висока концентрація фарбувальних частинок, доглядальні компоненти у складі, надійний захист шкіри.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати