Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Частка Франкфурта-на-Майні - у залізничному вокзалі Києва

11 червня, 00:00

У Франкфурті-на-Майні є фешенебельне кафе-ресторан Henninger. У продажу завжди дванадцять сортів пива і численні закуски. Звучить спокійна ненав'язлива музика, літню спеку розвіюють кондиціонери що працюють безшумно, а офіціанти привітно усміхаються. А тепер уявіть, що віднині свіжість німецького пива та вишуканість європейського сервісу ви зможете відчути під склепінням Київського залізничного вокзалу, котрий має далеко не блискучою репутацією.

Днями на другому поверсі столичного вокзалу відкрилося кафе Henningеr таке саме як у Франкфурті. Той же інтер'єр, дизайн. І те саме пиво, яке компанія почала випускати ще 1862 року і нині експортує до 64 країн світу. І наливають пиво так само, як у Німеччині - за всіма правилам, дотримуючись "пінних" пропорцій. Українські офіціанти спеціально навчалися цій майстерності в німецьких колег.

-- Чому кафе вирішено відкрити саме на вокзалі? -- поцікавилася я в голови акціонерного товариства Henninger Пауля Ріттера.

-- Ми навмисно шукали неприглядне місце, щоб прикрасити його, -- відповів пан Ріттер. -- Залізничний вокзал -- це постійні турботи, нервові стреси, пов'язані з очікуванням потягів, їхнім запізненням. Це і пересадочний пункт для численних зарубіжних туристів. А в нашому кафе можна відпочити від метушні, замовити пиво, повноцінний обід або просто випити чашечку кави. Ми завжди гарантуємо привітне обслуговування і високу якість продуктів.

Кафе розраховане на сімдесят місць. У ньому передбачено навіть дитячі столи і стільчики. А ще тут можна купити дитяче харчування і погодувати малюка. Для цієї мети відведено спеціальну кімнату матері й дитини. Все продумано до дрібниць. Встановлено тоноване дзеркальне скло, яке захищає відвідувачів від сторонніх поглядів. Зате відвідувачі можуть побачити в ньому себе й інших, котрі перебувають за межами кафе. Стосовно асортименту, то окрім суто баварського пива, враховуючи й безалкогольне, ще налічується до вісімдесяти страв. Більшість виготовляється з вітчизняних продуктів. Уже укладено контракти з київськими м'ясокомбінатом, молокозаводами та кондитерською фабрикою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати